Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-مدیرعامل شرکت بهساز مشارکت‌های ملت با اشاره به عبور موفق شرکت کرپ ناز از موانع تولید، از افزایش تولیدات این شرکت خبر داد و گفت: قرار شده است از منابع درآمدی مختلفی، بازسازی و نوسازی خط تولید و تامین سرمایه در گردش شرکت در دستور کار قرار گیرد.


به گزارش روابط عمومی بانک ملت، یزدان مقدم مدیرعامل شرکت بهساز مشارکت‌های بانک ملت، با اشاره به برطرف کردن موانع تولید در شرکت کرپ ناز و امیدواری کارگران به افزایش و بهبود شرایط تولید این کارخانه در دوره جدید، به ارائه توضیحاتی در این زمینه پرداخت و اظهار داشت: شرکت کرپ ناز با هدف تولید سالیانه ۱۰ میلیون متر پارچه در سال ۱۳۶۴ با سهامداری سازمان صنایع ملی تاسیس شد و پس از دوران سازندگی در سال ۱۳۷۸ به بهره برداری ‌رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل شرکت بهساز مشارکت‌های بانک ملت با اشاره به انتقال سهام در سال ۱۳۸۸ تصریح کرد: در دوره‌ای به دلیل مشکلات و وضعیت حاکم بر صنعت نساجی در کشور از جمله فرسودگی ماشین‌آلات، بالا بودن قیمت تمام شده، ‌به روز نبودن ماشین‌آلات تولیدی، ورود بی‌رویه پارچه قاچاق و کاهش سهم بازار که رقابت با محصولات مشابه وارداتی را غیرممکن کرده بود، شرکت کرپ ناز دوبار مشمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت شد که بانک ملت با تقبل بار مالی چند میلیاردی، این شرکت را از شمولیت این ماده خارج کرد.
*تلاش شرکت کرپ ناز برای حفظ اشتغال در منطقه و تداوم فعالیت
مقدم با اشاره به عبور موفق این شرکت از موانع تولید به اهمیت تداوم فعالیت شرکت وحفظ اشتغال آن پرداخت.
مدیرعامل شرکت بهساز مشارکت‌های ملت همچنین با اشاره به اینکه هلدینگ بهساز مشارکت‌های ملت طی سال جاری تاکنون بابت خرید قطعات، تجهیز دستگاه‌ها و مواد اولیه، پرداخت حقوق و دستمزد و مالیات ارزش افزوده  تامین وجه کرده است، گفت: البته بانک ملت به لحاظ ابلاغیه‌های بانک مرکزی مجاز به سرمایه‌گذاری و اصلاح ساختار مالی شرکت نیست.
*توجه بانک ملت به مقوله اشتغال به ویژه در استان کرمانشاه
مقدم در عین حال خاطرنشان کرد:‌ با وجود تمام چالش‌های پیش رو، این هلدینگ همواره به مقوله اشتغال به طور اعم و اشتغال در استان کرمانشاه به طور اخص توجه ویژه داشته و از این رو فعال بودن کارخانه را در دستور کار خود قرار داده است؛ لذا پرداخت حقوق کارکنان، بیمه و مالیات‌های متعلقه و مالیات ارزش افزوده در این شرکت به روز بوده و بدهی معوقه‌ای نیز وجود نداشته است.
مدیرعامل شرکت بهساز مشارکت‌های ملت از تلاش برای حفظ و افزایش تولیدات زیرمجموعه های این شرکت خبر داد و گفت: با استناد به مصوبات کارگروه ملی تسهیل و رفع موانع تولید قرار شد از منابع درآمد هدفمندی یارانه‌ها و محل بودجه تخصیصی، بازسازی و نوسازی خط تولید و سرمایه در گردش شرکت در دستور کار قرار گیرد.
*تقدیر از مسئولیت اجتماعی بانک ملت در قبال واحدهای تولیدی
وی درباره برخی اظهار نظرهای غیرکارشناسی درخصوص این واحد تولیدی خاطرنشان کرد: با توجه به آمار و گزارش ارایه شده مشخص است که بانک ملت و هلدینگ بهساز مشارکت های ملت هیچ گاه به شرکت کرپ‌ناز و کارکنان آن بی‌توجه نبوده و فراتر از حد توان خود نیز با رعایت مسئولیت‌های اجتماعی نسبت به تامین مالی و تزریق نقدینگی در شرکت و اشتغال در منطقه توجه داشته است.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: اخبار بانک ملت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۰۵۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۰۰ نفر بیمه شده قالی بافی در سرپل ذهاب فعالیت دارد

صدراله بابلی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه هزینه برای آموزش به نوعی سرمایه گذاری است، اظهار کرد: ثمره این سرمایه گذاری رشد علمی، اشتغال، بهره‌وری و کمک به احیای صنعت را در پی دارد.

وی به برگزاری دوره آموزشی پیش رفته فرش‌بافی در راستای توسعه هنر فرش و ایجاد اشتغال توسط اداره صَمت در این شهرستان به صورت رایگان اشاره کرد و افزود: این آموزش‌ها برای ۳۵ نفر از علاقمندان هنر فرش‌بافی به میزان سه هزار و ۵۰۰ نفر ساعت از تاریخ ۵ اردیبهشت تا ۲۵ اردیبهشت ماه سال جاری در حال برگزاری است.

فرماندار شهرستان سرپل ذهاب ضمن تقدیر و تشکر از برگزار کنندگان این دوره، گفت: ثمره این دوره‌های آموزشی اشتغال و کمک به احیای صنعت فرش و قالی‌بافی خواهد بود.

بابلی خاطر نشان کرد: در این شهرستان حدود ۷۰۰ بافنده در قالب بیمه‌های تأمین اجتماعی و روستایی و عشایری بیمه قالی‌بافی دارند.

وی تعداد اعضا اتحادیه تولید کنندگان فرش دستباف شهرستان سرپل ذهاب را حدود ۹۰۰ نفر اعلام کرد و ادامه داد: تولید فرش پتانسیل خوبی در این شهرستان محسوب می‌شود و انتظار است دوره‌های آموزشی فرش‌بافی به‌صورت مستمر در سایر نقاط این شهرستان برگزار شود.

کد خبر 6098836

دیگر خبرها

  • ۷۰۰ نفر بیمه شده قالی بافی در سرپل ذهاب فعالیت دارد
  • ارائه دروس مهارتی و اشتغال پذیری به دانشجویان از مهر ۱۴۰۳
  • پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری
  • ساخت ادامه سریال‌های موفق در دستور کار است
  • بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می‌دهد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می دهد
  • رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • تشکیل مجمع خیرین حرم ساز در کهگیلویه و بویراحمد