Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک ملت و شرکت ملی صنایع مس ایران با هدف تقویت تعاملات فی ما بین، تفاهمنامه همکاری امضا کردند.

 به گزارش گروه بازرگانی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی بانک ملت، در قالب این تفاهمنامه که به امضای دکتر محمد بیگدلی مدیرعامل بانک ملت و اردشیر سعد محمدی مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران رسید، طرفین سطح همکاری های خود را در امور بانکی و همچنین دیگر زمینه های مورد توافق، ارتقا خواهند داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر محمد بیگدلی، مدیرعامل بانک ملت در مراسم امضا و تبادل این تفاهمنامه با اشاره به این نکته که شرکت ملی صنایع مس ایران از مشتریان بزرگ و تاثیرگذار نظام بانکی و به ویژه بانک ملت است، اظهار داشت: فعالیت های این شرکت به کل اقتصاد کشور کمک می کند و ما از امضای تفاهمنامه با این شرکت برای گسترش تعاملات، خوشحالیم.


وی با تاکید بر این نکته که کسب رتبه دوم شرکت ملی مس ایران در بین شرکت های بورسی کشور و همچنین جایگاه دوم ایران در بین کشورهای دارای مس در جهان، قابل افتخار است، ادامه داد: بانک ملت هم از بانک های بزرگ و موثر در اقتصاد کشور است و هرجا پروژه بزرگی در کشور انجام شده یا در حال انجام است بی تردید رد پای بانک ملت در آن پروژه دیده می شود.
دکتر بیگدلی مدیرعامل:


بانک ملت ۲۰ میلیارد دلار در حوزه نفتی کشور سرمایه گذاری کرده است


مدیرعامل بانک ملت با اشاره به حضور این بانک در تمامی پروژه های پارس جنوبی، اظهار داشت: این بانک بیش از ۲۰ میلیارد دلار در حوزه نفتی کشور سرمایه گذاری کرده و در اغلب پروژه های نفتی، پالایشی و پتروشیمی کشور حضور فعالی داشته و گام های بزرگی را برای رشد و توسعه کشور برداشته است.


وی با بیان این نکته که بانک ملت جزو نخستین بانک هایی است که سود انباشته دارد، اضافه کرد: درحالی که به دلیل شرایط حاکم بر اقتصاد کشور، برخی از بانک ها با ناترازی در صورت های مالی خود دست به گریبان هستند بانک ملت علاوه بر این که سال ها است که از ناترازی خارج شده بلکه از نقدینگی و منابع خوبی برخوردار است.


به گفته وی، بانک ملت علاوه بر این که چهار سال است که حتی یک ریال از منابع بانک مرکزی اضافه برداشت نداشته بلکه در مواقعی ۵۰ درصد تسهیلات بین بانکی را نیز تامین کرده است. ضمن این که از لحاظ ساختار فناوری اطلاعات و بانکداری الکترونیک، نیز حرف های زیادی برای گفتن دارد.


دکتر بیگدلی از آمادگی بانک ملت برای همکاری و تعامل با شرکت ملی صنایع مس ایران در حوزه های مختلف علاوه بر اعطای تسهیلات خبر داد و گفت: بی شک، این تعامل علاوه بر خیر و برکت برای دو مجموعه، منافع خوبی برای کل ملت ایران به همراه خواهد داشت.


وی ادامه داد: دو سازمان بزرگ مانند بانک ملت و شرکت ملی صنایع مس ایران می توانند کارهای بزرگی را به صورت مشترک انجام دهند که تاکنون در کشور انجام نشده است و این همکاری قطعا منافع کشور را تامین خواهد کرد.


مدیرعامل بانک ملت اظهار امیدواری کرد که این بانک بتواند به بانک عامل اول شرکت ملی مس ایران تبدیل شود و تمامی نیازهای مالی و بانکی این شرکت بورسی را به طور کامل تامین کند.


مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران: تفاهمنامه با بانک ملت مقدمه ای برای انجام سرمایه گذاری های جدید در صنعت مس خواهد بود


دکتر اردشیر سعد محمدی مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران نیز با ارائه گزارشی از فعالیت های این شرکت بورسی، اعلام کرد که انعقاد تفاهمنامه با بانک ملت مقدمه ای برای انجام سرمایه گذاری های جدید در صنعت مس، حوزه تامین مالی و همچنین نیروی انسانی این شرکت خواهد بود.


وی اضافه کرد: در عین حال این همکاری می تواند زمینه را برای ایجاد شرایط بهتر برای دیگر فعالیت های اقتصادی نیز فراهم کند و با اجرای این تفاهمنامه، شرکت ملی صنایع مس ایران تاثیر جدی خود را در تولید ناخالص ملی کشور برجای خواهد گذاشت.


دکتر سعد محمدی با بیان این نکته که ایران ۴.۵ درصد ذخایر مس جهان را در اختیار دارد، اعلام کرد که با اکتشافاتی که در حال انجام است، رتبه ایران از جایگاه هفتم به جایگاه ششم ارتقا خواهد یافت.


عباس جعفرلو، معاون مدیرعامل بانک ملت در امور بانکداری شرکتی و تجاری هم در این جلسه گزارش مختصری از تعاملات با شرکت ملی مس و اقدامات انجام شده برای تدوین این تفاهمنامه ارائه کرد.


این گزارش حاکی است، عزیز آخوندی اصل، عباس جعفرلو، سیدابوطالب دیبایی و مجید ابراهیمی معاونان مدیرعامل، حسن کمالوند و علی اکبر صابریان مدیران امور و مجتبی توکلی رییس اداره کل بانکداری شرکتی بانک ملت در جلسه امضای تفاهمنامه با شرکت ملی مس ایران حضور داشتند.


مدیران عامل بانک ملت و شرکت ملی صنایع مس ایران همچنین در پایان آیین این تفاهم نامه در گفت و گو با واحد خبر روابط عمومی بانک ملت اظهار امیدواری کردند که با امضای تفاهمنامه یادشده، اقدامات جدید و بزرگی با همکاری دو مجموعه انجام شود که اثرات بزرگی را در اقتصاد کشور برجای بگذارد.

 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بانک ملت صنایع مس ایران بانک های ایرانی بانک ملت و شرکت ملی صنایع مس ایران مدیرعامل بانک ملت سرمایه گذاری اقتصاد کشور شرکت ملی مس بانک ملت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۹۶۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطا می‌شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، امیرحسین میرآبادی، رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد داش‌بنیان ریاست‌جمهوری، بیان کرد: حوزه سلامت متشکل از صنایع تجهیرات پزشکی و دارو یکی از موضوعات جذاب همکاری های بین المللی بوده و همواره در تعاملات بین المللی شاهد طرح همکاری از سوی کشورها در مذاکرات هستیم.

میرآبادی در همین راستا ادامه داد: نکته بسیار مهمی که در شعار سال بارها و به صورت شفاف مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار گرفته مساله رشد تولید در سال جدید است. بی تردید، تولید نیازمند بازار است و زمانی رشد و جهش اتفاق می افتد که بازارهای بزرگتری داشته باشیم.

وی درباره اهمیت بازارهای بین‌المللی افزود: تولیدکنندگان برای افزایش ظرفیت های تولیدی خود همواره به دنبال بازار فروش محصولات شان هستند که دراین میان بازارهای بین المللی از اهمیت قابل توجهی برخوردار است چرا که ورود یک محصول به بازار بین المللی مستلزم شرایطی هچون استاندارهای خاص، کیفیت ویژه، خدمات پس از فروش و ضمانت  است و حتی در بعد طراحی صنعتی و زیبایی هم باید استانداردهایی را احصا کند. 

میرآبادی ادامه داد:  فارغ از این، سبد محصولاتی که در بازارهای بین المللی ارائه می شود، سبد بزرگتری خواهد بود و شانس موفقیت در شکل گیری تعاملات اقتصادی بالاتر خواهد رفت.

رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی درخصوص ایجاد فضاهای بین‌المللی برای شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: اگر بتوانیم برای شرکت‌های حوزه تجهیزات پزشکی، فضایی را جهت حضور فعال تر در عرصه بین المللی فراهم کنیم در حقیقت با دسترسی آنها به بازارهای جدید عملا عرصه را برای افزایش تولید این شرکت ها هموارتر خواهیم کرد و از طرفی الزامات بازار ایجاب می کند که شرکت‌های تولیدی کیفیت محصولات را ارتقا داده و نتیجه اولیه آن بهبود وضعیت اقتصادی شرکت‌ها و در نهایت کمک به اقتصاد دانش بنیان کشور است. 

میرآبادی ادامه داد: به همین منظور در تعاملات با کشورهای مختلف، ورود به حوزه های سلامت و تجهیزات پزشکی را دستور کار قرار دادیم که پیشتر آن کشورها مورد توجه قرار نمی‌گرفتند و بررسی های ما نشان داده بیشتر آنها جذاب، بزرگ و دارای فرصت‌های طلایی هستند.

وی با بیان اینکه نمایشگاه ایران هلث به عنوان بزرگترین رویداد کشور در حوزه تجهیزات پزشکی یکی از محفل‌های موثر برای توسعه همکاری ها و ایجاد تعاملات بین المللی مبتنی بر فناوری های حوزه سلامت است، افزود: این سازمان با دعوت از مهمانان خارجی برای حضور در نمایشگاه و همچنین پشتیبانی از شرکت‌های دانش بنیان کوشیده تا زمینه را برای شکل‌گیری ارتباطات خارجی و ورود شرکت ها به بازارهای صادراتی جدید  از رهگذر تعامل با دستگاهای مختلفی که در حوزه بین الملل کار می‌کنند، هموار کند.

میرآبادی به یکی دیگر از حوزحمایتی این سازمان اشاره کرد و گفت: دیگر از حوزه های حمایتی و تقویت بعد بین المللی این سازمان، اعطای امتیاز ویژه و اولویت به شرکت‌های برتر حاضر در نمایشگاه ایران‌هلث در برنامه های اعزام به خارج از کشور در سال جاری در قالب اعزام‌های مستقل یا حضور در پاویون ایران در نمایشگاه های خارجی خواهد بود. ایران هلث به عنوان مهمترین رویدادی که در حوزه تجهیزات پزشکی برگزار می‌شود بستر بسیار خوبی برای تعامل با فعالان اقتصادی این حوزه است و مشارکت در نمایشگاه قطعا ارزش افزوده ای را برای شرکت‌ها به همراه خواهد داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امیرعبداللهیان: همکاری ایران و آژانس تحت تاثیر آمریکا قرار نگیرد
  • رویداد صدرا بستر افزایش همکاری بین دانشگاه و صنعت است
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطا می‌شود
  • رویداد صدرا به دنبال همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • بازار فروش صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • آلمان همکاری‌های تسلیحاتی با استرالیا را تقویت می‌کند
  • دومین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه آماده حرکت است؛ عبور از ایران مشروط به همکاری راه‌آهن